First Page Previous Page
12
Next Page Last Page

عجیب ترین خانه های مدرن شیشه ای بخش:معماری  گروه:فضای باز


معماری نیز مانند هنرهای دیگر، خودش را با طراحی مدرن منطبق ساخته است. نمای شیشه ای ساختمان های مدرن در معماری باعث می شود تا فضای اطراف ساختمان بر بخشی از سطح ساختمان منعکس شود، همچنین موجب می شود تا این حس بوجود آید که فضا باز است...
ارسال شده توسط:ناهید علی پور     چهارشنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ <ادامه>

کافه گالری سُل بخش:معماری  گروه:فضای باز


این ساختمان در ابتدا دو طبقه مجزا با کابری های متفاوت بوده است. در گذشته طبقه اول نانوایی فانتزی و طبقه دوم رستوران، سفره خانه کافه بوده است. نمای ساختمان کامپوزیت قرمز بوده که کافرما آنرا چوب کرده لذا به منظور هماهنگی با طبقه ی دوم از همان متریال (چوب) برای طبقه اول نیز استفاده کردیم. در ادامه ما سعی کردیم از متریال آجر دیوار کناری نیز با همان ترتیب روی کف ورودی استفاده کنیم که چند دلیل داشت: اول اینکه آجر متریال مناسبی در تهران است و دوم اینکه در فصول گرم بتوانند آبپاشی کنند تا هوای خنک فراهم شود.باید توجه داشت که مشتری های اینجا از شلوغی و ازدحام خیابان ولیعصر وارد فضا می شوند به همین دلیل سعی کردیم نمای ساختمان را به صورت ساده تر تا جای ممکن خلوت طراحی کنیم تا در مرحله اول نوعی آرامش را به مشتریان القا کند. در ادامه علاوه بر تامین آرامش، به سلیقه های مشتریان توجه شده که بدین منظور بخشی از طبقه اول به صورت مدرن و بخشی دیگر به صورت کمی کلاسیک طراحی شده است.
ارسال شده توسط:تینا ولی پور     چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ <ادامه>

نقش تعاملات در معماری داخلی بستنی فروشی بخش:معماری  گروه:فضای باز


امروزه با توجه به افزایش جمعیت و شهرنشینی در کشور های در حال توسعه، ارزش ملک بالا رفته و فضا برای طراحی پارک ها و محوطه های سبز کاهش یافته است. بدین منظور گرایش به ایجاد باغ های عمودی و نمای سبز ساختمانی ایده جالب و عام پسندی است. همچنین نیاز جامعه انسانی این ضرورت را ایجاد می کند که معماری هماهنگ با طبیعت قدم بردارد و هر چخ بیشتر در راستای احترام به محیط طبیعی عمل کند. اما لازم به ذکر است که با توجه به مزیت های باغ های سبز، نمی توان آنهارا جایگزین بوستان ها قرار داد. باغ های عمودی می توانند علاوه بر زیبایی و جذاب نمودن نمای ساختمان، تاثیرات مثبتی در زیست محیط، کاهش آلودگی، جلوگیری در اتلاف حرارتی جداره ها و تاثیرات مثبت بر روحیه افراد دارد. در ادامه می توان نتیجه گرفت که استفاده از دیوارهای سبز در ساختمان، موجب پایداری توسعه فضای سبز شهری و صرفه جویی در مصرف انرژی می گردد. در اینجا 10 نمونه طراحی باغ های عمودی را فراهم آورده ایم. با ما همراه باشید...
ارسال شده توسط:تینا ولی پور     دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ <ادامه>

نیمکت ها و نشیمن ها در معماری منظر بخش:معماری  گروه:فضای باز


معماری منظر ، بسیار متنوع و همواره در حال تغییر و تحول می باشد، بنابراین توجه به طراحی آن، ا فضاهای بیرونی یک خانه گرفته، تا مقیاس های بزرگ شهری و منطقه ای، که از آن به منظر شهری یاد می شود، همواره مورد توجه و اهمیت بوده است. امروزه، در معماری منظر ، تنها توجه به کاربری مطرح نمی باشد، بلکه معماران باید، بیشتر عناصر تعریف شده در طرح خود را به صورت المانی هنری، بیان نمایند. به عبارت دیگر، تلفیقی از هنر و معماری باشد. عموما معماران در طراحی منظر ترکیبی از عناصر آب، آتش، چوب، گیاه و نیز نور را استفاده می کنند، تا بتواندد نیازمندی فضای خود را تامین نمایند. یکی از نیازمندی هایی که در فضاهای روباز، چه در مکان های عمومی مثل پارکها و چه در مکان های خصوصی مثل ویلاها وجود دارد، نشیمن و نیز فضاهایی برای تعملات اجتماعی است. در اینجا مجموعه ای از طراحی های گوناگون، برای این فضاها آورده شده است، بطوریکه در هر یک از آنها، ایده ای خوب برای معماران و تیم های طراحی می باشد.
ارسال شده توسط:تینا ولی پور     یکشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ <ادامه>

طراحی غرفه شهری پویا بخش:معماری  گروه:فضای باز


این غرفه شناور در مجاورت سایت موزه و در مرکز شهر تایپه واقع شده است. به دلیل نزدیکی به رودخانه و قرارگیری در منطقه ای که محل عبور بادهای دائمی است و همچنین گرم بودن آب و هوا، به صورت نیمه شفاف و نیمه باز طراحی شده است. افرادی که از موزه بازدید می کنند با عجله از سایت دور می شوند به همین دلیل طراحان تصمیم گرفتند تا با ایجاد محیطی خلاقانه و پویا آن ها را درون محوطه نگه دارند. در مرکز این غرفه یک گودال قرار دارد که داخل آن به رنگ قرمز مایل به نارنجی می باشد. کودکان می توانند وارد ابن گودال بشوند و با محیط تعامل داشته باشند. این غرفه به عنوان فضایی برای استراحت، سرگرمی و تفریح و سایبان استفاده می شود.
ارسال شده توسط:تینا ولی پور     دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ <ادامه>

نصب کتابخانه 6 متری در حومه شهر تورنتو بخش:معماری  گروه:فضای باز


در حومه شهر تورنتو کتابخانه کوچکی به مساحت 6 متر مربع طراحی و نصب شده است. این کتابخانه به صورت یک باکس به رنگ مشکی می باشد که رهگذران بسیاری را به خود جذب می کند. دو دیوار این سازه همانند دوجلد کتاب در طول روز باز و پذیرای مردم است. به دلیل کوچکی فضا، نیمکت های نشیمن روی دیواره های باکس قرار گرفته و مردم را تشویق به خواندن کتب موجود می کند. هنگام شب این درب ها قفل شده و انرژی ذخیره شده توسط صفحه های خورشیدی واقع روی سقف، باعث ایجاد نور LED در محیط می شود. همانطور که در تصاویر پیداست، دیواره های باکس دارای شیارهایی می باشد که نور از این شیار ها به بیرون تابیده و ساختار کتابخانه همانند فانوس در منطقه روشن و نمایان می شود.
ارسال شده توسط:تینا ولی پور     پنج شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۷ <ادامه>

زیبایی متوهم سورئال روی دیوارهای شهر بخش:معماری  گروه:فضای باز


گرافیتی این روزها به عنوان یک رویداد هنری خیابانی جایگاه منحصر به فردی در فضاهای شهری و مکان های عمومی پیدا کرده است. از سوی دیگر از آنجایی که گرافیتی به گونه ای جنبشی اعتراضی هم به شمار می رود، اشخاص و گروه هایی هستند که با خلاقیت و ذهن پویای خود لایه ای صلح آمیز از کار خود ارائه می کنند. از نمونه های قابل توجه این هنر در ایران هم می توان به آثار مهدی قدیانلو اشاره کرد. هنرمند آلمانی ملقب به 1010 تصاویر سورئال زیبایی را روی ساختمان و مجتمع های مسکونی به تصویر درآورده است. خطوط رنگی در آثار این هنرمند پدیدآورنده فضایی متوهم و البته زیبایی است که بیننده را مبهوت می کند. لایه های رنگی این آثار بین 6 تا 10 طیف رنگی متفاوت بوده و فضای غارمانندی روی دیوار خلق کرده است. او از این تکنیک در تمام کشورهای اروپایی استفاده کرده و حالا با افتتاح یک گالری در بندر مارسی فرانسه آثار خود را روی دیوار این گالری نمایش داده است.
ارسال شده توسط:تینا ولی پور     دوشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۶ <ادامه>

غرفه ی روباز “Rounds ” – آمریکا / طراحان Greg Corso و Molly Hunker بخش:معماری  گروه:فضای باز


Greg Corso و Molly Hunker از کشور آمریکا، غرفه ای روباز با عملکرد تفریحی و سرگرم کننده در Illinois را طراحی و ایجاد کرده اند. ساخت این ساختار موج دار که برای بنیاد Ragdale طراحی شده است، در مدت زمان ۳ هفته به اتمام رسید. این غرفه ی روباز از ۴۸ قسمت مشبک که با تخته سه لا به ضخامت ۳/۴” ساخته شده، ایجاد گردیده است. بطوریکه در نهایت این ظاهر بدون درز با گچ الاستومری به پایان رسیده است.
ارسال شده توسط:تینا ولی پور     شنبه ۹ دی ۱۳۹۶ <ادامه>

معماری مجتمع تفریحی مهرگان، استودیو ارش بعد چهارم بخش:معماری  گروه:فضای باز


معماری مجتمع تفریحی مهرگان
ارسال شده توسط:تینا ولی پور     شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۶ <ادامه>

پارک تفریحی – دانمارک / گروه معماری EFFEKT بخش:معماری  گروه:فضای باز


شرکت معماری EFFEKT در پارک تفریحی کپنهاگِ دانمارک یک پل مارپیچ طراحی کرده است، بطوریکه بازدیدکنندگان با حرکت و توقف بر روی آن علاوه بر کسب تجربه ای جدید، می توانند به کشف و یادگیری از محیط پیرامون خود مشغول شوند. این پل شیب دار چوبی، با دیدی ۳۶۰ درجه به اطراف، دارای ارتفاع ۴۵ متر و طول رمپ ۶۰۰ متر می باشد.
ارسال شده توسط:تینا ولی پور     دوشنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ <ادامه>