نام و نام خانوادگی:  تینا ولی پور      
   
استان:  تهران شهرستان: 
تهران
   
رشته:
   
شغل:-
       
     
ارتباط با تینا ولی پور   فعالیت در سایت

 
ایمیل:-   ■ روزنوشت ها: 19
تلفن همراه:-    
 
First Page Previous Page
12
Next Page Last Page

منظر شهری و فرهنگی خلاقانه گروه 100architects بخش:اطلاعات عمومی


معماران گروه 100architects منظر شهری و فرهنگی خلاقانه را در شهر سانتیاگو با نام huellas artes طراحی کردند و تفسیر رد پای انسان به عنوان یک دنباله هنری می باشد. موتور فرهنگی این توسط رفت و امد و عبور مردم در ایستگاه مترو bellas artes، مرکز فرهنگی شهر تغذیه می شود. رد پای شهری غیر ساختاری است و از محیط یدون اتصال و نامحدود تعریف و ایجاد می شود.
ارسال شده توسط:تینا ولی پور     سه شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۶ <ادامه>

نمونه های خلاقانه طراحی درب های مخفی بخش:معماری


در این بخش طراحی خلاقانه نمونه درب های مخفی را فراهم آورده ایم که هریک به اتاق پنهانی در خانه، هتل، آپارتمان و ... راه پیدا می کند. به طوری که گاهی می توان پشت این درب های پنهان فضاهای دنج و آرامی چون اتاق مطالعه یا اتاق نشیمن خصوصی در نظر گرفت. بهتر است روی دیوار و این درب ها را با قفسه بندی کتاب پوشش داد تا درب مخفی در نظر بیننده نمایان نباشد.
ارسال شده توسط:تینا ولی پور     سه شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۱ <ادامه>

پارک Sunken- چین بخش:اطلاعات عمومی


این پروژه، حسی قوی، از حجم های سه بعدی و ترکیب آن با اعوجاج شدید زمین می باشد. بطوریکه با بتن، فولاد و گیاهان پوشیده شده است. بکارگیری یک مجموعه حجم های کوچک به هم پیوسته در تماشاگران، حس تفکر، آرامش و نیز بازیگوشی را ایجاد می کند.
ارسال شده توسط:تینا ولی پور     دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۸ <ادامه>

غرفه نمایشگاهی لانه ی پروانه – امارات / گروه معماری 3deluxe بخش:معماری


غرفه نمایشگاهی لانه پروانه، ترکیبی از تعداد زیادی از عناصر معماری است. تکنولوژی و طبیعت، نور و سایه، طراحی مدرن و طراحی سنتی در این مجموعه با هم ترکیب شده اند. تاسیسات متعدد، سازه های کوچک، نور، اصوات موسیقی، گیاهان غیرمعمول و غیره منجر به ایجاد تجربه ای چند حسی برای بازدیدکنندگان شده است. در این پروژه، جنگل انبوه به مساحتی حدود 230 متر مربع، دارای چشم اندازی دیدنی و جذاب است، بطوریکه بیش از 500 پروانه عجیب و زیبا در این زیستگاه وجود دارند.
ارسال شده توسط:تینا ولی پور     پنج شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۶ <ادامه>

آکواریوم Antalya – ترکیه / گروه معماری Bahadir Kul Architects بخش:معماری


پروژه آکواریوم آنتالیا، در متراژی حدود 30000 متر مربع، در سال 2012 در کشور ترکیه، به بهره برداری رسید. طراحی این آکواریوم بگونه ای است که با توپوگرافی منطقه، هماهنگی زیادی دارد. طراحی نمای این پروژه، با دریا همخوانی زیادی دارد، بطوریکه قسمت پایین نما، تداعی کننده ی امواج دریا و قسمت بالایی نمای ساختمان، نمادی از ماهیان دریا می باشد. همچنین سقف طبقه همکف، که ورودی به سالن آکواریوم می باشد، در واقع، امتداد نمای ساختمان است و به عبارت دیگر، الهام بخش امواج دریا می باشد. استفاده از رنگ ها خنثی، در طراحی نما و محیط اطراف آن، باعث گردیده است، که بینندگان هنگام ورود به سالن آکواریوم، نظرشان بیشتر به ماهی ها و زیستگاه آبزیان جلب شود.
ارسال شده توسط:تینا ولی پور     چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ <ادامه>

موزه میکروب آمستردام بخش:اطلاعات عمومی


موزه ی میکروب آمستردام یا میکروپیا Micropia پس از دوازده سال توسعه و ده میلیون یورو سرمایه گذاری، در سپتامبر 2004 راه اندازی شد. هیچ کدام از موجودات به نمایش درآمده در نمایشگاه های آن از یک مورچه بزرگتر نیستند و بیشتر آنها نیز به طور قابل ملاحظه ای کوچک ترند که از آن جمله می توان به کک های آبی پرسرعت zipping water fleas، خرس آبی شکست ناپذیر invincible tardigrades، جلبک سبز green algae و باکتری های بیشمار اشاره نمود. این مکان آرامگاهی برای موجودات فوق ریز، بهشتی برای جانداران ریز کاریزماتیک و مکانی است که در آن قفس ها و حصارهای باغ وحش مجاور با پلیت های آگار agar plates و اسلایدهای شیشه ای جابجا شده است. صرف وجود چنین مکانی نوعی ادای احترام به این مسئله است که بیشتر میکروب ها نشانه ای از پلیدی یا آورنده ی بیماری نبوده و بخش مهم و حیاتی از دنیای اطراف و درون ما را تشکیل می دهند.
ارسال شده توسط:تینا ولی پور     پنج شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۸ <ادامه>

گالری چند منظوره – تهران / بنیاد معماری کاف بخش:معماری


منطقه اوین یکی از قدیمی‌ترین مناطق شهری تهران است؛ منطقه‌ای که طی چند دهه گذشته از رونق عظیم ساخت‌وسازها سالم به دربرده. هدف طراحی گالری چندمنظوره با معماری ایرانی، مقابله با انقباض و محو شدن محلات داخلی شهر تهران بوده است. زیرا در طول سه دهه گذشته به دلیل افزایش ناگهانی جمعیت محلات قدیمی در بافت مجاور منحل شده‌اند.
ارسال شده توسط:تینا ولی پور     چهارشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۰ <ادامه>

ایستگاه مترو Pont de Bondy – فرانسه / گروه معماری BIG بخش:معماری


گروه معماری BIG به تازگی تصاویری از طرح ایستگاه مترو Pont de Bondy را ارائه نموده است. طرح گروه معماری BIG به عنوان طرح برگزیده مسابقه ای برای طراحی این ایستگاه به مرحله اجرا رسیده است. کشور فرانسه به تازگی تمامی ایستگاه های خط جدید مترو شهر پاریس را که 68 عد می باشد به مسابقه گذاشته و طرح برگزیده ایستگاه Pont de Bondy متعلق به گروه معماری BIG می باشد که در ادامه ارائه خواهد شد.
ارسال شده توسط:تینا ولی پور     سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ <ادامه>

مجتمع مسکونی بوستان نهم بخش:معماری


مجتمع مسکونی بوستان نهم در قالب برج باغ سال 1385 در پاسداران طراحی شده است. به همین دلیل و بر اساس ضوابط موجود، در سی درصد زمین امکان ساخت وجود داشت که این سی درصد در قالب دو برج جدا از هم طراحی شد. فضای باز میان این دو برج با یک پوسته ی نیم شفاف از فضای بیرون و بزرگراه جدا شده و در نتیجه یک فضای کنترل شده به دست آمده است. در پسِ این پوسته ی نیم شفاف، پله ای سبکی است که روی آن درخت کاری شده است. به این ترتیب از محدوده ی بزرگراه، این لایه ی سبز از خلال پوسته ی نیم شفاف دیده میشود.
ارسال شده توسط:تینا ولی پور     جمعه ۱ بهمن ۱۴۰۰ <ادامه>

معماری زیبا بدون قطع درختان بخش:معماری


ساختمان مسکونی نیاوران، اثر محمدرضا نیکبخت که جزو منتخبین سایت جامعه جهانی معماران در سال ۲۰۱۲ نیز شناخته شد، از جمله آثار معماری معاصر ایران است که می تواند برانگیزاننده واکنش های مختلفی باشد. اثری که تا حد زیادی، زیر سایه برخی ابعاد ژورنالیستی قرار گرفته و این امر گاهی مانع از به چشم آمدن ویژگی های عمیق تر و معمارانه آن شده است.
ارسال شده توسط:تینا ولی پور     یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ <ادامه>