ارسال شده توسط:تحریریه kgroup بخش: معماری  گروه:گوناگون

تحول جدید در موقع ورود به منزل با فنگ شویی

می دانید که هدف فنگ شویی در مجموع خلق حس هماهنگی در طراحی دکوراسیون داخلی منزل فرد  و در نتیجه زندگی اوست. اجازه بدهید قبل از شروع بحث در مورد اصول فنگ شویی برای ورودی و راهرو ها، معنا و مفهوم عنصر ” چی ” در هنر باستانی فنگ شویی را با هم مرور کنیم

چی ” نیروی زندگی بخش کیهانی است .این نیرو باید به آسان ترین صورت ممکن در سرتاسر فضا جریان یابد – نه خیلی پر شتاب و نه  خیلی کند – تا بتواند منافع و سودمندی های خود را به حد اکثر برساند. برای دسترسی به ” چی ” مطلوب باید تعادل مناسبی میان عناصر طبیعت و مصنوعات دست بشر برقرار ساخت تا همگی بتوانند در هماهنگی با یکدیگر همزیستی پیدا کنند

 

 

 

 

فنگ شویی در ورودی و راهرو :


ورودی خانه ارتباط ما را با جامعه نشان می دهد. بنابراین باید فارغ از هر گونه مانع در برابر ورود جریان مردم، فرصت ها و منابع، ” انرژی” به زندگی ما باشد. ورودی باید خوانا ، دعوت کننده ، دوستانه و روشن باشد. همچنین اندازه آن باید با سایز ساختمان همخوانی داشته باشد.

 

 

 

در ورودی باید به راحتی باز و بسته شود و هرگز نباید رو به یک مانع مانند دیوار بلند یا حصار، باز شود. همچنین باید از مواد سخت ساخته شود تا نمادی از محافظت باشد. استفاده از شیشه برای درب ورودی باید خیلی کم و محدود باشد، و زنگ در خراب نباشد. از داشتن گاراژ ، درخت، تیر چراغ برق در نزدیکی یا در جلوی در ورودی،  به خصوص اگر آن را از دید پنهان کند و یا برآن مسلط شود پرهیز نمایید.

 

 

 

درب ورودی نباید به یک هال باریک یا محدود باز شود، زیرا در حرکت آزادانه چی اختلال پیش می آید و پتانسیل هر نوع خوش شانسی را که قرار است وارد خانه شود، محدود می کند، چنانچه میان در ورودی و بقیه قسمت های ساختمان یک فضای گذار (لابی) مناسبی وجود داشته باشد انرژی خشن بیرونی را فیلتر و ملایم می کند، همچنین هال خانه باید روشن و دل باز باشدو از رنگ های روشن استفاده گردد .

 

 

ردیفی از آینه های کوچک بر بالای طول دیوار یک طرف راهرو به جریان چی کمک میکند. یک راهروی ساده و شلخته چی را پیش از ورود هدر می دهد. ورودی و راهروها را نباید به انبار نگهداری اشیای اضافی تبدیل کرد، از آیینه، آثار هنری و گل در راهروها استفاده کنید تا از انرژی استقبال کنند و بازتاب مهمان نوازی باشد همچنین دقت در کیفیت کف پوش راهروها و دیوارپوش ها بسیار مهم می باشد.

 

 

از گذاردن رخت آویز برای آویزان کردن لباس در این فضا خود داری کنید ، مگر اینکه آنها را داخل کمد یا گنجه مخصوص این کار جای دهید. کفش ها هم باید درجا کفشی چیده شود.

 

 

می توان جهت روشن تر کردن ورودی از لامپ های هالوژن و یا نور افکن های کوچک چند جهته استفاده کرد و نور را به چهار گوشه ورودی پخش نماید. بهتر است در شب ها و بویژه در زمستان چراغ ها روشن باشد.

 

 

سرویس های بهداشتی نباید روبروی در ورودی قرار گیرد زیرا چی وارد آنجا شده و تحلیل خواهد رفت. اتاق خواب و آشپزخانه نیز نباید روبروی در ورودی باشند، زیرا به طور ناخودآگاه احساس امنیت را از دست خواهید داد.و اگر آشپزخانه روبروی در ورودی باشد ممکن است مدام احساس گرسنگی کنید. در عوض بهتر است اتاق نشیمن روبروی در ورودی باشد.




آراء

نظرات

شما هم می توانید در مورد این موضوع نظر دهید.

کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً وارد سایت شوید.

     
نام:  
  ایمیل:  
  نظر :